Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Brățară din agat galben - Orlov Jewellery

Brățară din agat galben - Orlov Jewellery
SOLD OUT
119,12Lei
TVA inclus 119,12Lei
Producator: Orlov Jewellery
Cod produs: emg
Disponibilitate: Out Of Stock

Talisman al iubirii pure, dragostei, înțelegerii, comunicării.
Reduce stresul, depresia, frica, resentimentele, regretele, furia, esecul, gelozia, vinovăția. Ajută la îmbunătățirea stării de spirit.
Aduce liniste, bunătate, liniște sufletească, respect de sine, capacitatea de a ierta, căldură, toleranță, generozitate, compasiune, bucurie de a trăi, echilibru la nivel emoțional și sexual, calmează, ajută la exprimarea emotiilor.
Marește: capacitatea de comunicare, marește fidelitatea, marește iubirea maternă.
Înlătură: gândurile și energiile negative.
Este un talisman dedicat anumitor profesii: oameni de afaceri, profesori, învațători, oratori, relații publice, comerț, oficii, secretariat, comunicare, telefonie, transport poștă, curierat, șoferi.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:
Tip: Bratara
Material: Argint
Pietre: Agat
Culoare: Galben
 
MATERIAL:ARGINT 925 PIATRA:AGAT GALBEN GREUTATE:34 GRAME LUNGIME:19CM
Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.