Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Alimentaţia parenterală a nou-născutului la termen bolnav

Îți mulțumesc anticipat acest LIKE acordat

 

sideblock

Poți fi prietenul meu și pe INSTAGRAM

sideblock

Îți mulțumesc anticipat acest LIKE acordat

 

sideblock

Poți fi prietenul meu și pe INSTAGRAM

sideblock
Alimentaţia parenterală a nou-născutului la termen bolnav

Ghidurile clinice pentru Neonatologie sunt elaborate cu scopul de a ajuta personalul medical să ia decizii privind îngrijirea nounăscuţilor. Acestea prezintă recomandări de bună practică medicală clinică bazate pe dovezi publicate (literatura de specialitate) recomandate a fi luate în considerare de către medicii neonatologi şi pediatri şi de alte specialităţi, precum şi de celelalte cadre medicale implicate în îngrijirea tuturor nou-născuţilor. 

Nou-născuţii la termen bolnavi aflaţi în secţia de terapie intensivă care din diferite motive nu pot fi alimentaţi enteral vor necesita iniţial alimentaţie parenterală până când vor putea să-şi asigure necesarul nutriţional pe cale enterală. 

Acest ghid a fost conceput la nivel naţional şi urmăreşte implementarea unor strategii standardizate şi eficiente pentru iniţierea AP la nou-născuţii la termen bolnavi la care alimentaţia enterală nu este posibilă sau nu asigură în totalitate nevoile de creştere ale organismului. Prin menţinerea eutroficităţii nounăscuţilor internaţi în secţia de terapie intensivă se va asigura recuperarea mai rapidă, reducerea duratei de spitalizare şi scăderea costurilor. Acest ghid precizează standardele, principiile şi aspectele fundamentale ale managementului particularizat unui caz clinic concret care trebuie respectat de practicieni indiferent de nivelul unităţii sanitare în care activează. 

Descărcați ghidul complet cu un CLICK AICI

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:

Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.