Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Dezamăgirile

Dezamăgirile

Autor: Alina M. Albert

Dezamăgirile sunt responsabilitatea noasträ!

Suntem superficiale atunci când punem preț pe cuvinte şi nu pe fapte...

Orice maimuțoi care vorbeşte frumos şi se īmpachetează frumos, are mai multă trecere decât un bâiat bun, dar care nu ştie să se "vândă" bine. E atât de uşor să "vräjeşti" o femeie promițându-i lucruri pe care nu le vei oferi niciodatä. Acesta este vrăjitorul tipic, asumat, vânzătorul de iluzii. Aproapetoate îi cad īn plasä....si pe bunä dreptate! câte femei pot rezista unei iluzii perfect conturate şi apropiate de ceea ce-şi doresc ele cel mai mult - o poveste de dragoste cu happy end. Promite mereu....că te va lua de nevastä, că veți face lucruri īmpreunä....dar sunt doar cuvinte! Reînoite în diverse ocazii....
Pânä la urmă, "o promisiune nu este şi o obligație"....e doar o intenție:) adeseori mincinoasă:)

Un alt tip de vräjitor, este vrăjitorul neasumat. În primele săptămâni de tatonări, îți dă impresia unui om serios, care a aşteptat o viață întâlnirea cu tine. Īți împuie capul şi viața cu o grämadă de informații despre cum e el şi ce-şi doreşte de la o femeie....devii un fel de centru de maxim interes....apoi ....retrage ambasadele! Spune că e complicat, ca are probleme, ca nici el nu se înțelege, cä poate are nevoie de psiholog....că nu mai ştie ce vrea( deşi, cu trei zile înainte pärea teribil hotărât!)....şi o ia de la capăt, dar cu alta, nu cu tine:)

Am fost pe strada aceea.Am cunoscut astfel de bärbați. Mä consider singura responsabilă pentru momentele īn care "am căzut în plasä".

Pentru că nevoia de a avea cu orice preț o poveste frumoasä a fost mai puternică decât nevoia de a aborda lucid un nou personaj al vieții mele. Un om care iti spune "te iubesc" dupa doua saptamani, minte sau este ignorant, inconstient, etc. Ceea ce el simte poate fi cel mult o trăire emotională intensă, de scurtă duratä. Sentimentele sunt trăiri profunde a câror constanță se verifică în timp( apar în câteva luni). Cum să iubeşti un om pe care nu-l cunoşti?! Existä atracție sexuală (sau metafizică) la prima vedere.....nu dragoste la prima vedere! Dragostea vine după foarte, foarte multe vederi, dublate de o cunoaştere profundă!

Dacä un astfel de bärbat te dezamägeşte, nu dispera!

Spunea cineva că o dezamägire te scuteşte de o nouă sau continuă amăgire!

Previziuni și clarviziuni Alina M. Albert: 
Solicitările se trimit doar prin SMS la numărul cu tarif normal 0741122997 - Nu sunați neprogramați. Mulțumesc!

Vizitați pagina Facebook Alina M. Albert

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:

Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.