Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Astrograma ta

 

Horoscop personal (Astrograma personală)


Consultații private:
astrograma natală cu previziuni;
analiza karmică;
sinastria (compatibilitatea între două persoane)
alte analize la cerere în funcție de situația sau nevoile Dvs.
Analizele se fac la cabinet sau la distanță prin telefon sau Skype.  Nu se fac analize scrise. Puteți înregistra, cu acordul prealabil dat de Mariana Cojocaru.
Indiferent de opțiunea aleasă, plata se face anticipat pentru a vi se putea emite la timp factura fiscală. Factura se va emite pe numele plătitorului. Tarifele diferă în funcție de complexitate și timpul acordat analizei. La consultațiile în cabinet sau la distanță participă o singură persoană.
Pentru programări puteți suna de Luni până Vineri între 09:00-10:00 la numărul 0770 770 101, sau puteți trimite solicitărle la orice oră prin e-mail la adresa psiholog@mariana.ro

Consultații gratuite:  sunt acordate numai persoanelor care trimit solicitările în scris, prin poștă, pe adresa redacției.

Răspunsurile vor fi publicate săptămânal (citiți cu atenție regulamentul). CLICK AICI


Compara
Afiseaza:
Ordine:
Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.