Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Contribuții

MARIANA.ro primește articole spre publicare și promovare.

Orice autor ce dorește publicarea și promovarea unuia sau mai multor articole, ne poate contacta prin e-mail redacție @ mariana . ro

În momentul transmiterii unui articol către redacție, autorul acorda MARIANA.ro o licență neexclusivă, perpetuuă, irevocabilă, nelimitată teritorial și dă dreptul MARIANA.ro de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui și de a afișa acel continut.

MARIANA.ro își rezervă dreptul unilateral de a accepta spre publicare și promovare precum și de a stabili condițiile în care își va asuma găzduirea și promovarea articolelor.

Condițiile mandatorii ale acceptării oricărui articol sunt cele ale originalității, caracterului științific, încadrării în specificul revistei.
Celelalte condiții vor fi comunicate celor interesați, la solicitatarea acestora.

MARIANA.ro încurajează recenziile. Puteți oricând scrie o recenzie pentru articolele publicate în secțiunile revistei, în Blog, precum și pentru produsele recomandate. Recenziile sunt punctate conform regulamentului din secțiunea PUNCTE CADOU. 

 

 

Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.