Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole
Pneumonia și emfizemul pulmonar

Autor: prof.univ.dr. Constantin MILICĂ

Aparitia covorului vegetal din primavara este un prilej de mare bucurie, pentru toate vietuitoarele, in fata exploziei de frumuseti multicolore ale naturii.

Nu intamplator viata omului se masoara in primaveri, inscrise pe rabojul existentei. Tinerii canta cu mare bucurie “am 20 de primaveri” , iar octogenarii spun cu mare speranta “mai am 20 de primaveri“.

Dupa o iarna lunga, friguroasa si, pe alocuri, cu zapada mai abundenta, multi locuitori ies in primavara cu organismele mai sensibilizate, mai debili, unii mai bolnavi si cu organele digestive intoxicate, in grade variate, din cauza unei alimentatii predominant carnara.

Printre bolile mai frecvente la trecerea de la iarna la primavara foarte importante sunt afectiunile respiratorii cauzate de debilizarea organismului in timpul lunilor de iarna si a schimbarilor survenite in factorii de mediu, respectiv temperatura si umiditatea aerului. Datele statistice din trecut aratau ca bolnavii grav de plamani rezistau in lunile de iarna dar cedau la venirea primaverii, tocmai cand primele raze de soare le dadeau speranta insanatosirii.

Cele mai multe internari in spitale, in primele luni de primavara, sunt impuse de bolile de plamani, de la gripa si guturai, la tuse, astm bronsic, pneumonie, emfizem pulmonar si tuberculoza.

[clic pe denumire pentru detalii]

sursa articol: farmacia-verde.ro

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:

Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.