Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Cum îți alegi colierul pentru decolteul în formă de V

Îți mulțumesc anticipat acest LIKE acordat

 

sideblock

Poți fi prietenul meu și pe INSTAGRAM

sideblock

Îți mulțumesc anticipat acest LIKE acordat

 

sideblock

Poți fi prietenul meu și pe INSTAGRAM

sideblock
Cum îți alegi colierul pentru decolteul în formă de V

Decolteu în forma de VDecolteu in forma de V

Este tipul de decolteu care se potrivește oricărei fizionomii și avantajează cam toate tipurile de siluete, pentru că alungește linia gâtului, scoate în evidență forma ovală a fetei (chiar și la fețele mai rotunjoare). Iată și motivul pentru care nu trebuie să-l acoperi cu un colier masiv. Este bine ca decolteul in sine sa fie in centrul atentiei, si nu bijuteria pe care o porti… (depinde și de bijuterie, e drept)

Decolteul in V este umplut mai bine de un colier al cărui pandantiv greu, voluminos creează aceeași formă de V sub greutatea sa.
Va avantaja orice femeie, îi va da strălucire, indiferent de vârstă. Exemple de mai jos vă conduc spre liste de pandantive.

Click pe imaginea dorită pentru a deschide lista
Pandantive Andreea Raicu - click aici Pandantive diverse - click aici Pandantive Adam Eve - click aici Pandantive LeFemme - click aici

Daca nu ți se pare de ajuns (simți ca lipsește ceva), poti eventual purta mai multe șiruri de lănțișoare sau mărgeluțe mici. Nu uita însă că ele trebuie să descrie tot un unghi ascuțit – nu purta niciodată coliere rotunde pe un decolteu în formă de V!

Decolteul în formă de V se adreseză în special bărbaților Berbec, Scorpion, Capricorn, și tuturor celorlalte zodii dacă au la ce se uita.
Acum știi!
Colecția Andreea Raicu

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:

Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.