Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Cum ne protejăm de vampirii energetici? (2)

Îți mulțumesc anticipat acest LIKE acordat

 

sideblock

Poți fi prietenul meu și pe INSTAGRAM

sideblock

Îți mulțumesc anticipat acest LIKE acordat

 

sideblock

Poți fi prietenul meu și pe INSTAGRAM

sideblock
Cum ne protejăm de vampirii energetici? (2)

Autor: Alina Albert
Vampirii energetici sunt de fapt oameni dizarmonici din punct de vedere energetic.
​Pentru a înțelege acest articol, îți recomand să îl citești pe cel precedent - Vampirii energetici

Astrograma ta prin SMS  (click pe imagine)
Astrograma natala online - click aici
cel ami bun antioxidant - click aici

Este stiut ca unii dintre noi sunt capabili sa cante dumnezeieste, iar altii „rag ca magarii“… 
Asa se intampla si in cazul campului energetic individual. 

Sa fii puternic energetic inseama sa fii armonizat energetic. Sa existe o armonie intre ceea ce crezi, simti, exprimi si modul in care actionezi. 
Pe scurt, daca tu crezi cu adevarat in sansele tale, te exprimi si actionezi in armonie cu scopul tau. Daca te indoiesti de reusita, vibratia energetica se reduce, iar sansele scad considerabil… 

Cum pierdem energie in cazul unui conflict?

Intr-un conflict, nelinistea pe care o traim tulbura campul nostru energetic. In functie de natura conflictului (sentimental, competitie de valori, concurenta profesionala, confruntare temperamentala etc.) “ancorele” acestor tulburari se fixeaza in diverse zone ale acestui camp energetic.

In cazul in care conflictul este mentinut multa vreme, apare riscul materializarii unor boli, corpul nostru suferind un dezechilibru energetic cronic.

Sunt arhicunoscute cateva moduri de furt energetic, cel mai adesea hotii fiind persoanele apropiate: parinti, sefi, soti, etc. Furt de energie prin:

- critica: o resimtim ca invalidanta, negare a valorii noastre, respingere a identitatii sau a conditiei in care ne punem prin gesturile, cuvintele si atitudinile noastre ce sunt criticate – genereaza sentimente de rusine si regret ce saboteaza stima de sine.
- interdictia: atinge libertatea de expresie, ne limiteaza manifestarea, ne induce senzatia unui pericol asupra caruia n-am cazut de acord ca ar exista, neaga afirmarea libera a temperamentului, opreste libera initiativa
- interogarea: hartuieste printr-o investigatie indiscreta ce reclama subordonare prin raspuns – orice intrebare induce presiunea raspunsului, creaza senzatia obligatiei de a satisface curiozitatea celuilalt pentru a beneficia de acceptarea persoanei
- indiferenta: ignorarea resprezinta un mod subtil de a lua energie prin crearea unei prezente “goale” pe care celalalt simte nevoia s-o umple aratand interes pentru starea persoanei ce joaca rolul dezinteresatului, al neparticipantului
- plangerea: creeaza presiunea salvarii, ascultarea fiind o buna forma de a oferi energie; poate sugera responsabilitatea sau obligatia ascultatorului de a sustine sau ajuta persoana ce se plange ( vaicareala)

Cum eviţi absorbţia de energie?

Este foarte important să nu manifeşti emoţii puternice în prezenţa oamenilor dizarmonici;
- să eviţi contactul vizual şi verbal maxim posibil;
- învaţă să-ţi impui limitele;
- să ai grijă de rezerva ta de energie pozitivă;
- dar, cel mai important - să eviți conflictele!
- poartă la gât sau la mâna stângă bijuterii cu coral roșu.

 Cea mai bună metodă rămânea ce descrisă în Pasul 7 al Deblocării energetice

Previziuni și clarviziuni Alina M. Albert: 
Solicitările se trimit doar prin SMS la numărul cu tarif normal 0741122997 - Nu sunați neprogramați. Mulțumesc!

Vizitați pagina Facebook Alina M. Albert

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:

Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.