Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Fibromul uterin

Fibromul uterin

Autor: Alina M. Albert (adaptare după Jaques Martel)

"Fibromul uterin este o tumoră  benignă formată din țesuturi fibroase. Apare la nivelul uterului, sediul maternității şi al sexualității, a tot ceea ce are legătură cu căminul sau familia."

Uterul este purtătorul vieții pe mai departe, de aceea, lipsa bucuriei de a trăi se va resimți profund la acest nivel

Cauze generale:

 

*Este legat de un șoc emoțional (rană sau abuz din trecut). 

Poate că femeia s-a simțit rănită de partener sau a primit o lovitură sau o jignire pe care nu a stiut să o gestioneze.

*Există sentimente de culpabilitate, de rușine, de confuzie interioară refulate de mult timp, care prind un contur in uter

*Femeia are un gol interior pe care vrea să-l umple cu orice preț. Trăiește într-un mod superficial, nu își îndeplinește dorințele și nevoile.

*Resentimentele puternice, ura față de bărbatul care a rănit-o pot genera în uterul femeii fibromul. De ce?Pentru că el, uterul, a purtat "fibra" bărbatului, copiii lui sau dorința legată de a avea copii. Când femeia iubeşe viața, apar copiii. Când se urăşte pe sine sau relatia cu partenerul, apar fibroamele.

*Apare frecvent în jurul vârstei de 40 de ani, când femeia devine conștientă de faptul că în curând nu mai poate avea -fiziologic-copii. Uterul ei reacționează la frică generând fibromul. (O femeie în jur de patruzeci de ani care postează obsesiv poze cu bebeluși, are toate şansele să dezvolte un "bebeluş uterin" nedorit).

Vindecare spirituală:

Sunt conștientă de faptul că țesuturile moi (uterul in acest caz) reprezintă schema mentală inconștientă. Acumularea unor modele mentale distructive și a unor atitudini negative a luat formă solidă. E momentul să comunic cu mine însămi în cel mai profund mod pentru a reusi să-mi readuc în viață pofta de a trăi. Astfel, mă voi simți împlinită și voi restabili echilibrul interior.

NOTA! Evident că nu te vindeci de fibrom doar prin reflecții spirituale, e nevoie să urmezi tratament recomandat de medic.

Alina M. AlbertConsultații telefonice (minim 20 minute) contra cost, în funcție de durată și complexitate.
Solicitările se trimit prin SMS la numărul cu tarif normal 0741.122.997 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:

Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.