Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Taur - Brățară malachit cu inserții tubulare

Taur - Brățară malachit cu inserții tubulare

TALISMAN NOROCOS: pentru Taur
Malachitul este o piatră de transformare deoarece încurajează asumarea de riscuri și de schimbare.

  • Asigură protecție împotriva atacurilor psihice (magie neagră, vrăji, blesteme, deochi), a radiațiilor nocive (computer, televizor, raze X). 
  • Se spune despre această piatră că din cauza acumulării de energii negative se poate sparge de la sine. Acela este momentul în care trebuie să realizați că vă paște un mare pericol.
  • Absoarbe energiile negative creând un echilibru atât la nivel fizic cât și emoțional. Elimină impuritățile și atașamentele din domeniul energetic, stimulând curgerea unui flux vibrant de energie vitală de-a lungul meridianelor precum și în aură.
  • Purifică și activează toate chakrele dar este util mai ales pentru Chakra Inimii și Chakra Gâtului. Poate fi folosit cu succes pentru scăderea tensiunii arteriale, pentru tratarea astmului sau probleme ale paratiroidei, ficatului, pancreasului și ale splinei.
  • Rezonează cu organele sexuale feminine. Este util împotriva crampelor, inclusiv cele asociate ciclului menstrual și ajută în tratarea oricărei boli sexuale. Facilitează nașterea și mărește lactația.
  • Stimulează digestia, funcțiile stomacului, colonului și ajută ficatul să elibereze toxinele.
  • Consolidează capacitatea de a absorbi și de a procesa informații și ajută la înțelegerea conceptelor dificile.
  • Eliberează inhibițiile și încurajează exprimarea sentimentelor, sparge legăturile nedorite și ajută la ruperea atașamentelor inutile și a modelelor învechite. Facilitează renunțarea la obiceiurile proaste (droguri, fumat, băut).

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:
Bratara margele malachit cu insertii argintate tubulare si capacele filigranate.

Marime margele malachit: 10 mm.

Lungime bratara: 19,5 cm.

Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.