Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Despre MARIANA.ro

Îți mulțumesc anticipat acest LIKE acordat

 

sideblock

Poți fi prietenul meu și pe INSTAGRAM

sideblock

MARIANA.ro  (marianacojocaru.ro) sunt domenii administrate și întreținute de

C.E.G. PFA
cu sediul în București Str. Fluviului n. 8 corp B, Sector 1.
CUI: 35347526
Înregistrată sub Nr. F40/4309/2015
Telefon: 0318298476
e-mail redactie @ mariana.ro
C.E.G. PFA prin intermediul 
MARIANA.ro  (marianacojocaru.ro)  nu reține și nu operează cu datele personale ale utilizatorilor.
Înregistrarea ca membru al revistei nu implică înscrirea datelor confidențiale.

MARIANA.ro găzduiește în paginile sale selecții de articole de specialitate și produse recomandate. 

MARIANA.ro recomandă, nu vinde. Cumpărarea produselor recomandate se face direct de la furnizorii/vânzătorii recomandați, sau alte magazine online. 

SELECȚIA
Este făcută în mod exclusiv de Mariana Cojocaru. 
Criteriile de selecție ale articolelor și produselor recomandate sunt de natură personală, nu fac obiectul discuțiilor sau aprecierilor. Puteți aprecia calitatea și funcționalitatea, sau alte proprietăți ale bunurilor recomandate. 

PRODUSELE RECOMANDATE
Indiferent de categoria în care sunt încadrate acestea, rămân la nivel de recomandare generală și nu fac obiectul vânzărilor directe ale revistei  MARIANA.ro . În niciun caz plângerile cu privire la calitatea produselor recomandate, termenele de livrare, prețul, defecte ascunse sau orice alte inconveninte, nu se vor adresa și nici nu se vor îndrepta împotriva revistei MARIANA.ro sau personalului care deservește publicarea.

ARTICOLE DE SPECIALITATE
Sunt rodul muncii autorilor acestora, iar publicarea în spațiul revistei este cu acordul direct al acestora, sau cu citarea corectă și completă a autorului și sursei, indicând legături către autor și sursă.

PUBLICAREA
Sunt admise spre publicare articole sugerate de către alți autori decât cei care contribuie efectiv la realizarea conținutului, doar în condițiile prevăzute în capitolul Contribuții
 

Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.