Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Termeni și condiții

Îți mulțumesc anticipat acest LIKE acordat

 

sideblock

Poți fi prietenul meu și pe INSTAGRAM

sideblock

DEFINITII SI TERMENI

Articol

Client – persoana fizică / persoana juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre MARIANA.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre MARIANA.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Utilizatorului publicarea Articolelor și care conține informații despre Utilizator și istoricul Utilizatorului în Site (Articole, Înregistrări audio-video, produse).

Site / Revistă – domeniul www.mariana.ro și subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între Site si Utilizator prin care Utilizatorul transmite colectivului redacțional, prin intermediul Site-ului intenția sa de a publica Conținut pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre MARIANA.ro, Utilizatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Articole având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de catre redacția MARIANA.ro .

Contract – reprezinta contractul la distanță încheiat între MARIANA.ro  și Utilizator, fără prezența fizică simultană a Utilizatorului și a reprezentatului MARIANA.ro .

Continut
•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea oricărui echipament  electronic;
•    conținutul oricărui e-mail trimis Utilizatorilor de către MARIANA.ro  prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator/contributor al MARIANA.ro , Utilizatorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
•    informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau Articolele și/sau tarifele practicate de MARIANA.ro  într-o anumită perioadă;
•    informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau Articolele și/sau tarifele practicate de către un tert cu care MARIANA.ro are incheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;
•    date referitoare la MARIANA.ro, sau alte date privilegiate ale acesteia.

Review – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui articol, produs sau serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă articolul, produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către autor sau producător.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator vis-à-vis de un articol sau produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare articol sau produs putând primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat întotdeauna review-ului scris de Utilizator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu – apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Întrebare – formulă de adresare către alți Utilizatoricu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Răspuns – informație scrisă care este transmisă Utilizatorului  care a adresat o întrebare în Site, în pagina unui anumit articol sau produs. Răspunsul reprezintă o explicație oferită de un Utilizator unui alt Utilizator, sau de către colectivul de redacție, în cadrul unei discuții.

Document – prezentele Termene și Condiții.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronica (e-mail, SMS) asupra Articolelor, Bunurilor și Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de MARIANA.ro  într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea MARIANA.ro  cu referire la informațiile conținute de acesta.

Specificații – toate descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

Utilizator - persoană fizică / persoană juridică ce acceptă Politica de utilizare cookie și prezentele Termene și Condiții pentru a avea acces la Conținutul Site-ului MARIANA.ro 

1.  DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

1.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a MARIANA.ro, respectiv a doamnei Mariana Cojocaru, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin mărci înregistrate, licențe de utilizare și/sau publicare).

1.2. Utilizatorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut în orice alt context decât cel original intentionat de MARIANA.ro, includerea oricarui Continut în afara Site-ului, indepartarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al MARIANA.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vânzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres al MARIANA.ro prin reprezentanții săi legali.

1.3. Orice Conținut la care Utilizatorul  obține acces prin orice mijloc, se află sub incidența Dreptului exclusiv de proprietate intelectuală al doamnei Mariana Cojocaru, chiar dacă în acel Conținut este altfel specificat.  În cazul în care Conținutul are specificat un autor, Dreptul exclusiv de proprietate intelectuală aparține autorului astfel specificat, dar preluarea, reproducerea, modificarea, utilizarea, republicarea, distribuirea fără acordul explicit al MARIANA.ro este interzis.. Face excepție de la aceste prevederi utilizarea butoanelor Share/Distribuie.

1.4. Utilizatorul poate copia, transfera și/sau utiliza Continutul numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului. Sunt excluse din prevederile Documentului cazurile în care sunt distribuite legături directe, nemascate către Articole, Bunuri sau Servicii din Conținut, prin intermediul oricărei rețele de socializare, fără alterarea sau înlocuirea imaginilor și/sau titlurilor.

1.5. In cazul in care MARIANA.ro conferă Utilizatorului dreptul de a utiliza sub formă descrisă într-un acord de utilizare distinct, un anumit conținut, la care Utilizatorul are sau obține acces în urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor conținuturi definite în acord, numai pe perioada existenței acestuia sau acestor conținuturi pe site sau a perioadei definite în acord, conform condițiilor definite, în cazul în care acestea exista și nu reprezintă un angajament contractual din partea MARIANA.ro pentru respectivul Utilizator sau oricare alt terț care are/obține acces la acest continut transferat, prin orice mijloc și care ar putea fi sau este prejudiciat în orice mod de pe urma acestui conținut, în timpul sau după expirarea acordului de utilizare.

1.6. Niciun Conținut transmis către Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea MARIANA.ro si/sau al angajatului/prepusului MARIANA.ro care a mijlocit transferul de Continut, în cazul în care aceasta există, față de respectivul conținut.

1.7. Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.

2.  CONFIDENȚIALITATE
2.1. Informațiile de orice natură furnizate de către Utilizator către MARIANA.ro, vor rămâne în proprietatea MARIANA.ro.

2.2. Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părti nu va fi facută de Utilizator cu privire la orice acord, contract document fără consimțământul prealabil scris al MARIANA.ro prin reprezentantul său legal.

2.3. Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti MARIANA.ro acces nerestrictionat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteti, de asemenea, de acord că MARIANA.ro să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul Site-ului.  MARIANA.ro nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

2.4. Prin înscrierea în baza de date a MARIANA.ro, Utilizatorul își oferă consimțământul expres, în limitele legislației în vigoare, de a fi contactat de catre terți, parteneri ai MARIANA.ro: furnizori de servicii de marketing, alți furnizori de servicii; agenții de stat, guvernamentale sau asociații din domeniul asigurărilor, atunci când legislația specifică prevede acest lucru; alte companii sau Utilizatori cu care MARIANA.ro poate dezvolta programe comune.

3. PUBLICITATE

3.1. Newsletterele transmise MARIANA.ro respectă confidențialitatea și securitatea informațiilor.

3.2. În momentul în care, Clientul își crează un Cont pe Site, are posibilitatea să își exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Opțiunea cu privire la acordul emis de către Utilizator, poate fi modificată în orice moment, prin contactarea MARIANA.ro în acest sens.

3.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Utilizator se poate face în orice moment folosind legătura special destinată din cadrul oricăror Newslettere sau apelând numarul de telefon 0318;

3.4. Renunțarea la primirea Newslettere-lor nu implică renunțarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.