Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Îți mulțumesc anticipat acest LIKE acordat

 

sideblock

Poți fi prietenul meu și pe INSTAGRAM

sideblock

Îți mulțumesc anticipat acest LIKE acordat

 

sideblock

Poți fi prietenul meu și pe INSTAGRAM

sideblock
Infertilitatea si impotenta

Brânca ursului, planta care reglează ciclul menstrual şi tratează impotenţa

În scop terapeutic, de la plantă se folosesc rădăcinile, semințele, florile, mugurii și frunzele, sub formă de

Tinctură 200 ml -click aici
Tinctură 200 ml -click aici
Tinctură 500 ml -click aici

   tinctură,  deoarece au proprietăți afrodisiace, stimulente hormonale și hipotensoare foarte puternice. Rădăcina are, și ea, proprietăți afrodisiace, însă nu atât de intense. 

Efecte benefice asupra fertilităţii

Brânca ursului, administrată sub formă de  tinctură din muguri, este un remediu pentru persoanele care se confruntă cu probleme de fertilitate, celor cu un sistem nervos deficitar, cu tulburări anxioase. 
În cazul femeilor, tonicele cu brânca ursului au efect stimulent asupra activităţii ovariene şi acţionează ca un antiseptic pentru zona uterină şi vaginală. 
Astfel, lipsa ciclului menstrual (amenoreea) poate fi vindecată, planta având rol de a reda ceasul biologic al femeilor care sunt la risc de menopauză prematură. 
În acest mod, femeile pot să aibă din nou şansa de a deveni mame.  
Totodată, brânca ursului este un remediu homeopat eficient contra infertilităţii cauzate de blocajul trompelor hormonale sau a dereglărilor hormonale, având în acelaşi timp un efect afrodisiac, datorită stimulării zonei vaginale. 

Cura cu tinctură de brânca ursului poate preveni infecţiile urinare deoarece planta este un antibiotic natural care elimină microorganismele ce se pot instala la nivelul aparatului retro-urinar. 
Osteoporoza poate fi, de asemenea, prevenită cu ajutorul acestei plante, dat fiind faptul că aceasta stimulează organismul să secrete estrogen, un hormon care asigură metabolizarea calciului, esenţial pentru menţinerea densităţii osoase în limitele normale.   

La bărbaţi, brânca ursului stimulează secreţia gonadelor şi ajută la dilatarea vaselor de sânge, fiind ideală pentru tratarea impotenţei
De asemenea, tratamentul naturist cu brânca ursului creşte numărul de spermatozoizi şi le îmbunătăţeşte mobilitatea, crescând astfel şansele de concepere. 

La nivel extern, tinctura de brânca ursului are un puternic efect vaso-dilatator periferic, fiind de mare ajutor persoanelor care au probleme cu circulaţia şi care au tot timpul mâinile şi picioarele reci. 

Contraindicaţii 
Remediile pe bază de brânca ursului nu sunt recomandate celor care suferă de hipotensiune, afecţiuni ale prostatei  şi femeilor gravide sau care alăptează. Atunci când se foloseşte extern, este interzisă expunerea la soare din cauza faptului că brânca ursului are acţiune fotosensibilizantă. 
În cazuri rare, planta este greu tolerată de tubul digestiv şi pot apărea stări de greaţă şi vărsături, situaţii în care administrarea va fi întreruptă.

Autor: Paula Rotaru

Sursa: Adevărul

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:

Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.