Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Pasta de dinți care lasă dentiștii fără loc de muncă

Îți mulțumesc anticipat acest LIKE acordat

 

sideblock

Poți fi prietenul meu și pe INSTAGRAM

sideblock

Îți mulțumesc anticipat acest LIKE acordat

 

sideblock

Poți fi prietenul meu și pe INSTAGRAM

sideblock
Pasta de dinți care lasă dentiștii fără loc de muncă

Toată lumea urăște o vizită la dentist chiar și pentru un simplu  control.
Nevoia de paste de dinti care pot ajuta real la calmarea suferinzilor de dureri de dinti este mare.

 

O mulțime de paste de dinti din aceste zile pretind a ajuta la lupta împotriva cariilor si a placii dentare, dar în timp ce unele sunt destul de utile altele lăsa mult de dorit.

Cercetatorii au făcut mult timp experimente pe diverse formule pentru a rezolva aceste probleme dentare care ne sâcâie pe noi toți.

În Japonia o cercetatoare pe nume Kazue Yamagishi a venit de fapt cu o pasta de dinti de necrezut, care poate scoate mulți stomatologi din afaceri.

E a dezvoltat o noua rețetă pentru a reconstrui smalțul dinților în mod sintetic, adică o pastă de dinți care poate repara cariile dentare încă de la apariție fără a fi nevoie de foraje și umpluturi.

Această nouă pastă de dinți este capabilă să completeze cavitățile din dinți create de carii și poate restabili, de asemenea, smaltul dentar.

Proprietățile remarcabile ale acestei paste de dinți "magice” sunt încă secrete, dar așa cum anunță cercetătoarea pe site-ul personal, va fi lansată anul viitor în producție industrială.


Până atunci, vă propun o formulă extrem de simplă, ieftină și precisă de curățare și albire a dinților.

Deși la noi nu a apărut pe piață, există deja variante comerciale de partă de dinți cu cărbune activ.

O puteți prepara foarte ușor:
Spargeți tablete de cărbune activ (atenție! este cărbune medicinal, nu cărbune de grătar) sau desfaceți câteva capsule, amestecați praful de cărbune cu ulei de cocos (folosiți doar - RAW, presat la rece, sau virgin) la care puteți adăuga în funcție de cantitate ulei de mentă, sau lămâie, îl puteți îndulci cu orice îndulcitor aveți la îndemână (dar nu zahăr).
Suplimentar, dacă tartrul este intens, puteți adăuga puțin bicarbonat, iar dacă aveți sângerări ale gingiilor, puteți adăuga și puțină sare. Cei care nu suportă bicarbonatul, îl pot înlocui cu praf de coji de ouă.
Faceți pasta de consistența potrivită, și o depozitați într-un borcănel închis. Înmuiați în pasta făcută de voi periuța de dinți și periați 3-5 minute, zilnic.

Cum funcţionează?

Cărbunele are o textură poroasă cu efect abraziv. Cărbunele medicinal are o proprietate de care puţini ştiu: absoarbe taninii, pigmenţi care se găsesc în fructele de culoare mov (cum sunt fructele de pădure) sau băuturi precum ceai, cafea sau vin, substanţe care sunt de vină pentru coloraţiile dentare.

Cărbunele are avantajul de a fi mult mai ieftin decât alte metode profesionale de albire, dar este şi mai puţin toxic şi nu cauzează iritaţii ale gingiilor, spre deosebire de albirea cu peroxid de hidrogen.

Așa cum v-am scris în articolul despre uleiul de cocos, acesta are un puternic efect antibiotic și dezinfectant.
Cărbunele și uleiul de cocs sunt tot ce avem nevoie pentru o igienă bucală perfectă.

Acum știți!

Ce spui, eşti pregătită să-ţi înnegreşti dinţii pentru o albire perfectă?
sursa: healthyfoodstar
 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:

Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.