Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

   Majoritatea acestor boli survin mai frecvent in anotimpul rece si umed deoarece frigul, slabind rezistenta organismului, favorizeaza infectiile. La aceasta contribuie si reducerea cantitatii de tanine din alimentatie pe timpul iernii.

  Infectiile cailor respiratorii (laringe, trahee, bronsii) sau ale plamanilor sunt cauzate mai ales de virusuri, de bacterii si mai rar de paraziti si ciuperci microscopice. 
 

Compara
Afiseaza:
Ordine:
Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.