Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Praf de ouă

Îți mulțumesc anticipat acest LIKE acordat

 

sideblock

Poți fi prietenul meu și pe INSTAGRAM

sideblock

Îți mulțumesc anticipat acest LIKE acordat

 

sideblock

Poți fi prietenul meu și pe INSTAGRAM

sideblock
Praf de ouă

Oul (poate fi doar albuș sau doar gălbenuș) care va rămas, sau s-a spart și nu îl folosiți atunci pe moment îl amestecați ușor cu o furculiță fără să facă spumă și il puneți într-o farfurioară într-un loc bine încălzit (eu am pus-o pe calorifer în zona robinetului, acolo este mai fierbinte).

DEtoxifiere cu maximă plăcere

Se usucă după 2-3 zile (depinde de temperatură)

Oul uscat îl zdrobesc fin în mojar, și îl pun la borcănele mici. Vă vor ieși cam 2-3 linguri de praf (în funcție de mărimea oului.

Cânsd fac pâinea, sau cozonac, sau plăcinte sau ... când am nevoie de puțin ou, îl înmoi cu puțină apă (2 lingurițe apă la o linguriță praf.

Praful de ou l-am folosit și ca adaos la pâine, sau pentru omletă (dar l-am diluat direct cu lapte). 

Încercați și vă veți convinge.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:

Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.