Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Puncte cadou

Pentru a beneficia de punctele cadou, trebuie să vă înscrieți. Este răsplătită doar activitatea membrilor înregistrați. Pentru a beneficia de punctele cadou, membrii înregistrați trebuie să se autentifice în site, de fiecare dată când interacționează cu site-ul MARIANA.ro.

Activitatea membrilor înregistrați în site-ul MARIANA.ro  este recompensată pentru:

  • Înscrierea ca membru pe site-ul MARIANA.ro (10 puncte)
  • Abonarea la Newsletter pe site-ul MARIANA.ro (25 puncte)
  • Cumpărările  realizate ca urmare a recomandărilor MARIANA.ro (numai dacă la cumpărarea produselor ați folosit aceeași adresă e-mail pe care ați folosit-o și la crearea contului pe site-ul MARIANA.ro(1 punct pentru fiecare 2 lei cumpărături)
  • Înscrierea de Review-uri, Comentarii, Întrebari și Răspunsuri la articolele și produsele prezentate în site-ul MARIANA.ro (5 puncte pentru o recenzie acceptată)
  • Fiecare Share/Distribuie acordat oricărei pagini a site-ului MARIANA.ro  prin folosirea butoanelor special destinate. ((1 punct / share - sunt acordate puncte pentru fiecare share în parte, indiferent de rețeaua în care se face distribuirea. Numărul de puncte generate de share/distribuire este nelimitat) 

Punctele cadou acumulate pot fi folosite pentru a cumpăra astrograme natale sau talismane din secțiunea special dedicată. Înscrie-te acum! CLICK AICI

Produsele sau serviciile ce pot fi cumpărate cu puncte cadou sunt marcate vizibil, sub prețul afișat. În cazul cumpărării prin puncte cadou, numărul de puncte cadou necesare nu reflectă prețul produsului.

Membrii pot consulta permanent numărul punctelor cadou obținute în secțiunea informativă din contul personal.

Punctele pentru cumpărăturile realizate ca urmare a recomandărilor MARIANA.ro  se actualizează săptămânal prin centralizare de la magazinele care au făcut vânzările și numai după ce livrarea a fost efectiv încheiată. Confirmările pot întârzia până la 60 zile.

ATENȚIE! - Valabilitatea punctelor este de 365 zile de la dobândire. Neutilizarea punctelor în termenul stabilit conduce la pierderea acestora. Acest lucru nu este negociabil, indiferent de numărul de puncte pierdute. Orice reclamație în acest sens va fi ignorată.

Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.