Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Cum scăpăm de stres

Îți mulțumesc anticipat acest LIKE acordat

 

sideblock

Poți fi prietenul meu și pe INSTAGRAM

sideblock

Îți mulțumesc anticipat acest LIKE acordat

 

sideblock

Poți fi prietenul meu și pe INSTAGRAM

sideblock
Cum scăpăm de stres

Cu toții suntem supuși sub o formă sau alta unei situații stresante, dar putem gestiona stresul nostru acum mai bine, acasă prin căi simple, care pot calma nervii și ne pot oferi mai multă ușurare atât de necesară.

cum sa slabim
metode rapide de slabit

Frunzele de dafin pot fi folosite nu doar ca un pansament (voi reveni cu un articol) sau condiment pentru masa noastră preferată, dar și pentru eliberare de stres.

Aceasta plantă nativ pentru zona Mediterană a fost dovedit a fi foarte eficientă în ameliorarea stresului, anxietate sau tensiune.

Deci, cum se face asta?

Un om de știință rus - Gennady Malakhov a descoperit că frunzele de dafin pot fi foarte eficiente în soluționarea problemelor legate de stres… doar prin ardere.


Parfumul plantei a fost folosit pentru a oferi un sentiment liniștitor creierului și nervilor, într-un mod similar cu lavanda. Parfumul produs atunci când frunza este arsă calmează nervii atunci când este inhalat și vă ajută să vă odihniți, să trageți un pui de somn, să aline problemele voastre legate de stres.

Cum se arde?

Luați frunze de dafin uscat, (îl puteți obține de la magazinul dvs. alimentar).
Așezați—le într-o scrumieră; acum s-ar putea să nu fiți un fumător și poate nu aveți acest lucru la îndemână, dar alternativ puteți utiliza o farfurie care nu o utilizați prea des.
Puneți frunzle pe scrumieră sau farfurie și aprindeți-le. Asigurați-vă că nu aveți nimic inflamabil, combustibil în imediata apropiere.
Părăsiți camera, asigurați-vă că ați închis ușa.
Mergeți înapoi în după aproximativ 10 minute, de atunci parfumul va fi umplut intreaga cameră.
Camera de acum va avea un parfum cu miros frumos și o atmosfera  în care vă veți simți imediat mai usor, facandu-vă mai relaxată și mai calmă.
Stații pe scaunul dumneavoastră preferat și inhalați profund, lăsați parfumul să vă calmeze nervii și relaxați-vă corpul și mintea.

Acum știți!

cafeaua verde pareri

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:

Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.