Romana

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!
Mariana Cojocaru CADOURI SALE!!! NOUTĂȚI! AJUTOR ! ROMANIA Medici CALD articole

Brățară malachit și ochi de tigru -Orlov Jewellry

Brățară malachit și ochi de tigru -Orlov Jewellry
SOLD OUT
88,80Lei
TVA inclus 88,80Lei
Producator: Orlov Jewellery
Cod produs: emg
Disponibilitate: Out Of Stock

Talisman Taur, Fecioară, Balanță, Capricorn - click aiciMalachitul încurajează asumarea de riscuri și de schimbare. Ochiul de tigru protejează împotriva pericolelor, protejază bunurile și banii purtătorului.

  • Se spune despre malachit că din cauza acumulării de energii negative se poate sparge de la sine. Acela este momentul în care trebuie să realizați că vă paște un mare pericol.
  • Absoarbe energiile negative creând un echilibru atât la nivel fizic cât și emoțional. Elimină impuritățile și atașamentele din domeniul energetic, stimulând curgerea unui flux vibrant de energie vitală de-a lungul meridianelor precum și în aură.
  • Purifică și activează toate chakrele dar este util mai ales pentru Chakra Inimii și Chakra Gâtului. Poate fi folosit cu succes pentru scăderea tensiunii arteriale, pentru tratarea astmului sau probleme ale paratiroidei, ficatului, pancreasului și ale splinei.
  • Rezonează cu organele sexuale feminine. Este util împotriva crampelor, inclusiv cele asociate ciclului menstrual și ajută în tratarea oricărei boli sexuale. Facilitează nașterea și mărește lactația.
  • Stimulează digestia, funcțiile stomacului, colonului și ajută ficatul să elibereze toxinele.
  • Consolidează capacitatea de a absorbi și de a procesa informații și ajută la înțelegerea conceptelor dificile.
  • Eliberează inhibițiile și încurajează exprimarea sentimentelor, sparge legăturile nedorite și ajută la ruperea atașamentelor inutile și a modelelor învechite. Facilitează renunțarea la obiceiurile proaste (droguri, fumat, băut).
  • TALISMAN NOROCOS: pentru Taur, Fecioară, Balanță, Capricorn

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:
Tip: Bratara
Material: Argint 925 ‰
Pietre: Malachit
Ochii de tigru
Culoare: Verde
Maro
 
MATERIAL:ARGINT 925,INCHIZATOARE STAINLESS STEEL PIATRA:MALACHIT,OCHI DE TIGRU GREUTATE:5 GRAME LUNGIME:18CM
Mariana Cojocaru deține drepturile de proprietate asupra întregului conținut: imagini, texte, înrgistrări video, dacă în conținutul acestora nu este altfel specificat. Preluarea, distribuirea, copierea, reproducerea oricărui material conținut în acest site (imagini, text, înregistrări video, fără a se rezuma la acestea) sunt permise doar cu citarea completă și corectă a sursei de preluare (www.mariana.ro) și a autorului așa cum este specificat. Reproducerea oricărui material conținut de acest site fără citarea explicită a sursei și autorului va fi considerată încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și va fi probă în cazul unei acțiuni în instanță.